PinksterPodcast

In ons werk voor het Missieloket horen we veel mooie getuigenissen van mensen die - geraakt door het evangelie - in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. Daarvan hebben we er negen opgenomen voor onze PinksterPodcast. Stuk voor stuk levensechte verhalen die inspireren om ook zelf aan de slag te gaan.  

Onze PinksterPodcast is beschikbaar via diverse kerkenapps. Vanaf vrijdag 19 mei t/m zaterdag 27 mei worden de getuigenissen dagelijks gedeeld. De podcast is ook te volgen in je eigen favoriete podcast app (even zoeken op 40 dagen hier&nu). Daarnaast zijn de losse mp3 bestanden hieronder te downloaden.

Verder hebben we gespreksmateriaal ontwikkeld om in de huiskring aan de slag te gaan met onze PinksterPodcast.

Podcast bestanden

Kerken Apps

In de Scipio-app kan de beheerder de podcast eenvoudig toevoegen door de Podcast-module te activeren.

widget (002)

De podcast kan ook in andere apps beschikbaar worden gemaakt, door het toevoegen van deze RSS feed.

missieloket

Bid je mee?

Het missionaire werk wordt gedragen door gebed. Daarom vragen we jullie om tijdens Hemelvaart, Pinksteren of één van de zondagen daaromheen specifiek te bidden voor het missionaire werk in Nederland.

  • Bid dat het getuigenis van ‘nieuwe’ christenen bestaande christenen weer in vuur en vlam mag zetten! Dank voor de mogelijkheden om zo Gods veelkleurigheid te ontdekken;
  • Bid voor missionaire werkers, voor moed en doorzettingsvermogen;
  • Bid om creativiteit en nieuwe ideeën voor bestaande kerken om de missionaire handschoen op te pakken;
  • Dank voor al die plekken in Nederland waar God aan het werk is, groots of klein. Bid om opmerkzaamheid om aan te sluiten bij wat God al doet;
  • Bid voor het werk van E&R in de wijk, voor goede contacten in buurten en op campings deze zomer;

Collecte

Je uitstrekken naar de ander, vanuit de boodschap van Gods liefde. Dát is E&R in de wijk. Ook deze zomer draaien er verspreid over het land weer missionaire E&R-projecten, zoals in Dordrecht, Heerde en Zeist.

Al 50 jaar weet E&R zich gedragen door kerken in Nederland, met gebed, aandacht en giften. Een collecte voor E&R in de wijk (tijdens Hemelvaart, Pinksteren of één van de zondagen daaromheen) bevelen we van harte aan.