PinksterPakket

In ons werk voor Missieloket horen we veel mooie verhalen van mensen die geraakt door het evangelie in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. Met Pinksteren willen we die verhalen graag delen met de kerken in onze PinksterPodcast om zo mensen te inspireren in hun dagelijks geloof. Wie weet worden daarmee nieuwe vuurtjes aangestoken!

Naast een korte podcast serie, bevat het kerkenpakket suggesties voor een viering en materiaal voor kringen. De podcast is eenvoudig toe te voegen als module in Scipio. Je kunt de podcast mp3-bestanden straks ook downloaden op deze pagina.

Podcasts 

 1. Standvastig gebed
 2. God heeft geen standaard aanpak
 3. Ben je bereid?
 4. Begrijpt u wat u leest?
 5. Beweging
 6. Multicultureel team
 7. Geen slaaf, maar kind van God

De podcasts kunnen hierboven als losse mp3 bestanden worden gedownload. Daarnaast is de podcast beschikbaar in de scipio app. Vanaf zondag 12 juni tot en met zaterdag 18 juni worden de verhalen dagelijks gedeeld. De beheerder kan deze eenvoudig toevoegen door de PinksterPodcast module te activeren.

widget (002)

Bid je mee?

Het missionaire werk wordt gedragen door gebed. Daarom vragen we op zondag 12 juni in de kerken gebed voor missionair werk in Nederland. Bid en dank je mee voor het doorgaande werk van de Geest?

Met deze korte video (90 seconden) kun je het gebed inleiden tijdens de kerkdienst. We vragen je om te bidden voor:

 • alle missionaire werkers;
 • moed en doorzettingsvermogen om hun werk te doen;
 • creativiteit en nieuwe ideeën voor het missionaire werk;
 • het werk van Evangelisatie en Recreatie op campings en in buurten deze zomer;
 • iedereen in Nederland die zoekt naar God.