Missionair nieuws

Missionaire conferentie: Meedoen in Gods Missie

Kom ook naar de Missionaire conferentie Meedoen in Gods missie op 13 januari. De kersverse theoloog des vaderlands, Kees van Ekris, is één van de hoofdsprekers. Hij neemt je mee in de huidige trends binnen onze samenleving en welke kansen dat voor de kerk biedt. Jezus daagt ons uit om mee te doen in de…
Lees verder

Videocursus voor kringen over racisme: Met alle culturen

Tijdens Pinksteren lanceert ICP (Intercultural Church Plants) materiaal voor drie kringavonden rond de thema’s culturele diversiteit en racisme. De cursus komt volgende week beschikbaar via de website van Verre Naasten.
Lees verder

Pinksterpodcast

In ons werk voor het Missieloket horen we veel mooie getuigenissen van mensen die - geraakt door het evangelie - in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. Daarvan hebben we er tien opgenomen voor onze PinksterPodcast.
Lees verder

Vernieuwde regeling missionaire steun

De Commissie Missionaire Steunverlening heeft een nieuwe regeling en stelt materiaal beschikbaar met informatie. Wanneer de eigen (financiële) mogelijkheden beperkt zijn kan aanvullende financiële steun voor missionaire initiatieven gevraagd worden bij het kerkverband.
Lees verder